Winkel's Harmonie

Muziek voor iedereen!

De Vereniging

Winkel's Harmonie

Winkel's Harmonie Orkest

Voor alle leeftijden

Al meer dan 130 jaar zijn we de plek in Winkel en omstreken waar je gezellig muziek maakt. Betekent 130 jaar dan oubollige muziek? Gelukkig niet. Leden en dirigent bepalen samen wat er gespeeld wordt en dat is lekker afwisselend. Ook zin om (weer) te spelen? Kijk snel verder op onze site of kom eens langs tijdens een repetitie. Elke dinsdagavond in zaal Beentjes aan de Dorpsstraat 88 in Winkel.

Toetti

Voor beginnende muzikanten van alle leeftijden

Ben je nog niet zo vaardig op je instrument, dan is ons warming up orkest Toetti de plek om meer ervaring op te doen. Ook hier heeft Dianne Manneveld de leiding. Als ervaren docent weet zij als geen ander hoe jij verder kunt komen. Enkele leden van het orkest geven zo nodig verdere muzikale ondersteuning.

muzieklessen bij Winkel's Harmonie

Muziekles voor jong en oud

Alle leeftijden

Nog helemaal nieuw op je instrument of jaren niet gespeeld? Via Winkel’s Harmonie kun je muzieklessen volgen bij gediplomeerde docenten. De lessen worden gegeven in Winkel of Nieuwe Niedorp.

Heb je zelf geen instrument, dan is er meestal wel een instrument van de vereniging dat geleend kan worden. Dat varieert van piccolo tot bas.

Onze Agenda

Een lange historie

Winkel’s Harmonie is opgericht in 1889. De vereniging is ondanks haar leeftijd echter nog springlevend. De enthousiaste leden repeteren iedere dinsdagavond in de zaal van Cafe Beentjes onder de bezielende leiding van Dianne Manneveld. Daarnaast hebben wij een jeugdorkest: Toetti, ook onder leiding van Dianne, waar de leerlingen ontdekken hoe leuk het is om samen muziek te maken. Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging komt gerust een keertje langs op onze repetitieavond of kijk verder op onze website en neem contact op via de gegevens op de contact-pagina.

Laatste nieuws

Winkelhart

Drukke decembermaand

December is voor velen een drukke maand. Zo ook voor Winkel’s Harmonie. Op 3 december wordt mevrouw Beers-Tolsma 100 jaar. Dat is natuurlijk goed voor

Lees verder

Bloemencorso Winkel 2023

Het is weer Bloemencorso in Winkel en Winkel’s Harmonie is erbij! Voorafgaand aan het Bloemcorso is Winkel’s Harmonie op de markt aanwezig om iedereen van

Lees verder