Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon

Poster

-ontdek het plezier van samen muziek maken!-

Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Na de zomer organiseren de muziekverenigingen in Hollands Kroon Nieuw Talent Orkest, een superleuk muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten de verenigingen je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een daverend concert.

De eerste repetitie is op zaterdag 8 oktober, 13.30 uur in ’t Veld. Dat belooft een bijzonder gebeuren te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma uit Sneek, Friesland. Hij is initiatiefnemer van dit succesvolle concept. 

Doe jij mee?

De verenigingen zorgen voor een lessenaar en een instrument. Misschien weet je al welk instrument je zou willen hebben en anders zoek je ter plekke eentje uit. Verder krijg je een complete lesmap. Meer dan duizend Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Alles wat je moet weten

Alle informatie over data, tijden, repetitielocatie, kosten en aanmelden vind je op www.nieuwtalentorkest.nl/hollandskroon.

Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon wordt mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging en het Waddenfonds.

Share